Perheen isä katoaa. Häneen ei saada yhteyttä lainkaan. Lopulta isä löytyy ja sovitaan, että äiti ja isä muuttavat erilleen. Ero on aika todennäköinen, mutta kokeillaan nyt ensin sitä asumuseroa. Isää on alkanut ahdistaa. Sitten isää alkaa ahdistaa vielä enemmän. Sen lisäksi, että hän haluaa erota äidistä, hän ei enää jaksakaan olla isä. Hän eroaa myös lapsesta.

- - - - -

Lapsi huutaa täyttäkurkkua päiväkodin eteisessä. Kuusivuotias poika parkuu kuola poskella äitiä. Muita lapsia puetaan ja annetaan pojan päästää pahaolo pois. Lopulta päiväkodintäti menee pojan viereen ja pyytää tätä syliinsä. Poika käpertyy kuin vauva tädin syliin ja ulisee hiljempaa ja hiljempaa äitiä. Arvatkaa kumman vanhemman vuoro oli tulla lasta hakemaan? Isän. Oli isäviikko menossa.

- - - - - -

Miehet seisovat laivan kannella Tallinnan satamassa. Toinen mies sanoo toiselle:

-Pidä noita.

Antaa kännykän ja lompakon ystävälleen. Sitten hän hyppää laidan yli veteen. Koska ollaan satamassa, mies saadaan nopesti ylös vedestä. Hän joutuu kuitenkin sairaalaan. Sukulaiset keräävät kolehdin, että mies saadaan Suomeen sairaalaan, vaimo kun ei pääse Viroon miehen luokse sikainfluenssan takia. Mies todetaan aivokuolleeksi ja lopulta hengityskone irrotetaan. Mies kuolee.

- - - - - -

Mies sanoo vaimolle, että hän haluaa erota. Hän on saanut tarpeekseen, eikä jaksa enää elämää hankalan vaimon kanssa. Vaimo loukkaantuu. Pariskunnalla on kaksi lasta. Mies ehdottaa lasten yhteishuoltajuutta. Vaimo ei suostu, on loukkaantunut. Hän vaatii yksinhuoltajuutta. Oikeus päättää antaa yksinhuoltajuuden miehelle.

- - - - - - -

On isäviikonloppu. Lapsi on isän luona. Äiti soittaa lauantai-iltana isälle ja kuulee puhelimessa, että isä on ympäripäissään. Äiti menee ja hakee lapsen pois isän luota ja kieltää tätä tapaamsata lasta. Samaan syssyyn äiti soittaa miehen toisen lapsen äidille ja kertoo mitä on tapahtunut. Toisen lapsen piti tulla jouluksi isän luokse, mutta joulu onkin nyt peruuntunut. Miten keski-ikäinen mies, joka on taipuvainen masennukseen ja alkoholismiin selviää tästä joulusta, kun lapset eivät tulekaan hänen luokseen? Hänellä on kaksi vaihtoehtoa. Joko tämä on pohja ja tästä pyritään ylöspäin, tai sitten pohja on jossain vielä syvemmällä. Joulu ratkaisee paljon.